Barn i Guatemala

Du kan hjälpa barn att förändra

Barnfonden arbetar för att barn ska få utvecklas på sina egna villkor och vara med och förändra sina samhällen till det bättre. Du kan vara en del av det arbetet! Bli fadder till ett barn eller välj att bli projektfadder och stöd våra angelägna projekt inom utbildning, hälsa och försörjning. I vår webbshop hittar du gåvor som gör verklig skillnad – och som dessutom värmer extra hos den som får dem.

Med din hjälp kan vi se till att barn i utsatta delar av världen får en så bra uppväxt som möjligt. En uppväxt som de har rätt till.

 

Bli fadderGe en gåva

Hjälp oss hjälpa! Många barn i världen saknar tillgång till grundläggande rättigheter som rent vatten och utbildning. Stöd Barnfondens arbete för att ge fler barn i världen en bra start i livet – ge din gåva idag!

Läs mer »

Visa ditt stöd för Barnfonden

Att visa ditt stöd för Barnfonden på till exempel din blogg eller på Facebook hjälper oss att hitta nya faddrar. Här hittar du banners och annonser som du gärna får använda.

Läs mer »

Anmäl dig här:

Jag vill bli
Speciella önskemål
Mina personuppgifter

Vill du bli fadder till mer än ett barn eller ha hjälp med din anmälan? Kontakta Barnfonden på 040- 12 18 85 eller mejla info@barnfonden.se

Barnfonden behandlar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Läs om PuL.