indien_flickor

Skräddarsy ditt eget projekt

Var med och ge fler barn möjlighet till en bättre framtid genom att bli samarbetspartner. Ni som företag kan ge stöd åt ett skräddarsytt projekt som vi tillsammans formar inom något av våra arbetsområden - hälsa, utbildning och entreprenörskap. Bli en del av lösningen du också – välkommen till den lilla hjälporganisationen med det stora resultatet.

Bli samarbetspartner

Finansiera ett eget projekt. Vi hjälper ditt företag att hitta något som passar just er. Det kan vara att bygga ett hälsocenter för barn eller utbilda lärare. Ni kan även besöka projektet. Från 300 000 kr.

Ge en företagsgåva

Vill ni ge en enskild gåva och hjälpa barn runtom i världen? Vi använder pengarna där de för tillfället gör mest nytta. Alla gåvor är viktiga och gör stor skillnad för barnen och deras familjer!

Så gör andra företag

Euroflorist skapar specifika produkter med möjlighet att skänka till Barnfonden och Atlas Copco bidrar med pengar för att genomföra vattenprojekt i Uganda.

Vi berättar gärna mer

På Barnfonden arbetar vi för att fler barn ska få chans till en bättre framtid. Vi ger familjer möjlighet att försörja sig själva och tillsammans med barnen skapar vi hållbar utveckling i det omgivande samhället. Med fokus på resultat och med ett stort personligt engagemang från såväl lokala samarbetspartners som svenska givare, förverkligar vi vår vision om att ge alla barn chans till en bättre framtid. Barnfonden är medlem i det internationella nätverket ChildFund Alliance som arbetar i ett 60-tal länder världen över.

Som samarbetspartner kan du bidra på många sätt. Det kan handla om att bygga en skola eller en hälsoklinik, borra en brunn eller ge hjälp till självhjälp genom små affärsrörelser. Det finns olika projekt inom våra arbetsområden hälsa, utbildning och entreprenörskap.

 

Malou Bratt, ansvarig för företagssamarbeten
040-25 85 93 malou.bratt@barnfonden.se

Malou Bratt      Samarbetspartner